Openingstijden

We hebben een prachtige winkel, maar ontvangen je graag op afspraak. Op die manier hebben wij de rustig tijd voor jou. Daarnaast geeft dit ons de ruimte om mooie sieraden te kunnen maken. Wij vinden dit een hele fijne combinatie!
Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
Wegen omstadigheden gesloten op 8 april 2022

Een vrijblijvende afspraak kun je hier maken

072 - 520 21 12  of  what's app met Mireille op 06 - 51 69 00 75

Email: info@metalart.nl
Let op, als je mail stuurt vanaf hotmail.com, live.com of daaraan gerelateerde postbussen, dan kan mijn antwoord in jouw spammap terecht komen.
STUUR JE TELEFOONNUMMER MEE.

Metal Art is te vinden op de Laat op nummer 81 te Alkmaar.

De Laat is één van de twee grote winkelstraten van Alkmaar in het hart van Noord Holland. Combineer een bezoek aan Metal Art met winkelen in Alkmaar of een stoere strandwandeling. Als u van ver komt is het verstandig contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. U kunt ons bellen op 06 51 69 00 75 of een e-mail sturen aan info@metalart.nl  

U kunt in de omgeving prachtige wandelingen maken aan de kust bij Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Schoorl, Groet of Camperduin. Andere plaatsen in de buurt zijn Bergen en Heiloo. Voor de wandelliefhebbers raden we Bergen aan met zijn mooie bossen en heide.

2022 - Sabbatical Summer

Al sinds 1995 werken wij, met veel passie, aan de mooie sieraden die wij voor jullie maken. Sieraden die vaak prachtige herinneringen kenmerken, zoals huwelijken, geboortes, vriendschappen, familiebanden, mooie avonturen en verjaardagen.

In 2020 bestond  Metal Art 25 jaar, maar we konden dit niet vieren door de gestelde maatregelen rond Covid 19. We zijn de afgelopen twee jaar vol energie doorgegaan, maar zijn ons ook gaan realiseren dat we een rustpunt nodig hebben. Om die reden willen wij de komende zomer (2022) gebruiken om onze eigen vriendschappen, familiebanden en avonturen te voeden.
Het wordt onze “22 - Sabbatical Summer”!

In de maand mei bekijken we welke opdrachten we nog kunnen aannemen. Overleg met ons wat jullie wensen zijn en we bekijken hoe we dit tijdig voor jullie kunnen uitwerken.
We gebruiken de maand mei ook om het lopende werk af te maken.
De maanden juni, juli en augustus is onze zoon Wouter aanwezig in de werkplaats. Hij zal nog bepaalde sieraden/trouwringen of halffabricaten maken en versturen.
In september staan we weer in de startblokken, boordevol inspiratie, energie en mooie verhalen. 

Heel veel liefs, Mireille, Joeri én Wouter

Met de trein

Wandelroute vanaf het station:

Als je uit het station komt ga je rechts af. Bij de stoplichten linksaf het Scharlo op. Loop rechtdoor langs de rotonde en steek de Singel over. Loop rechtdoor de Gasthuisstraat in en langs de Grote Kerk (aan je rechter hand). Voorbij de kerk iets naar rechts en dan de Langestraat in. Loop deze winkelstraat helemaal uit. Vóór de gewelfde stenen brug (lijkt meer op een pleintje met een bult) naar rechts (Kraanbuurt). De eerste grote straat die je kruist is de Laat. Ga hier naar links en loop door tot de Kapelkerk. Aan de overzijde van de Laat op nummer 81 vind je onze winkel.

Met de auto

Parkeren kan bij ons in de straat. U moet hier wel betalen! De automaten accepteren alleen muntgeld, of gebruik een parkeer-app.

Op een drukke zaterdagmiddag is het parkeren op de Laat moeilijk. Parkeer dan in garage De Schelphoek. deze ligt aan de Korte Vondelstraat 4.