Sieraad met herinnering


 
Je bent nu hier: Home - Design Sieraden - rouwsieraden
 
Een sieraad dat gedragen wordt voor een herinnering is heel persoonlijk. Wij luisteren graag naar uw wensen en overleggen wat het beste bij u en de herinnering past. We maken een schets en laten u met voorbeelden zien hoe het nieuwe sieraad eruit gaat zien. We hebben een uitgebreid foto-archief en in de winkel veel echte voorbeelden. Soms wordt er een digitale tekening gemaakt om alle details duidelijk te krijgen. Het doel is het creeëren van een bijzonder en peroonlijk herinneringssieraad.

MEER VOORBEELDEN VAN ROUWSIERADEN VAN METAL ART

Sieraad met as of haar

Deze hanger is De Cocon. Het is een speciale ashanger, voor een betaalbare prijs. Het is niet de enige ashanger die wij maken. We hebben voorbeelden van strakke hangers in verschillende materialen waar een persoonlijke vorm aan gegeven kan worden. Door middel van initialen, naam, tekens of morse kan een hanger met as of een hanger met haar een mooi herdenkingssieraad worden.

Wij maken ook ringen waar as in opgeborgen kan worden. Veel van de (trouw)ringen die wij op onze site laten zien kunnen ook als asring gebruikt worden. Kijk rond om te zien wat u aanspreekt. Wij bespreken graag wat uw wensen zijn.
 

As in het sieraad


Als het as in uw sieraad wordt opgeborgen maken wij daar foto's van voor u..
Als u graag de as wilt blijven zien is het mogelijk om dit in epoxy te gieten. We bedenken dan een ruimte in het sieraad waar dit mooi in uit komt. Epoxy is niet super hard, daarom zorgen we voor een metalen omlijsting. 
Epoxy met as kan worden toegepast in een bestaand sieraad, maar wij vinden het ook fijn om samen met u een heel sieraad te ontwerpen. Hierin kunnen we bijzondere symboliek, gevoel en liefde stoppen. 


 


 

Trouwring veranderen

Van een bestaande trouwring kunnen wij, na verlies van uw naaste, een nieuw sieraad maken. Wij proberen hierbij de vorm van de orginele ring met gravure zo goed mogelijk te behouden. In de winkel hebben we een aantal voorbeelden van twee ringen waarvan één nieuw sieraad is gemaakt. Als u ervoor kiest om de orginele vorm van de trouwring los te laten zijn er nog meer mogelijkheden. We kunnen dan de bestaande trouwring veranderen in een heel nieuw sieraad. Wanneer u langskomt kunnen wij u persoonlijk adviseren bij uw beslissing. 
Daarnaast hebben wij speciale technieken om as, een haarlok of een andere herinneringen blijvend in het neiuwe sieraad op te bergen. Veel van onze bestaande ringmodellen kunnen als asring gemaakt worden. Het reservoir van de as in de asring wordt zeer veilig gesloten. Wij maken voor u foto's als wij de as in de asring sluiten.


 

Nieuw sieraad van oud-goud

trouwring veranderen verbouwen, nieuw sieraad van oude trouwringHet veranderen van oud goud in een nieuw sieraad is altijd een leuke uitdaging. Wij overleggen of u het oude goud wil laten omsmelten zodat wij nog meer mogelijkheden hebben, of dat wij gebruik gaan maken van bestaande vormen. We kunnen het oude sieraad behouden, maar er toch een hele moderne draai aan geven. 

Contact


Meer informatie over een sieraad of trouwring