Trouwringen

Je bent nu hier: Home - Trouwringen 

  

Speciale Trouwringen

De trouwringen van Metal Art worden allemaal ontworpen en gemaakt door ons team. In de werkplaats vind je goudsmid Joeri Dijkman, Mireille Ponsioen en Wouter Dijkman. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke en bijzondere trouwringen. Bekijk de modellen in de verschillende categorieën die je hieronder kunt aanklikken op de foto’s. Bedenk hierbij dat elk model aangepast kan worden in kleur, breedte en afwerking (glans of mat). Wij overleggen graag met jullie welke wensen er zijn. Ook hele nieuwe modellen maken wij in overleg met jullie.  Door de speciale technieken die wij hebben ontwikkeld voor onze titanium trouwringen en zwarte trouwringen is onze manier van werken anders dan de meeste goudsmeden. Onze trouwringen hebben dan ook een bijzondere en afwijkende stijl. Spreekt dit je aan? Laat je dan inspireren door de trouwringen op onze site en kom eens langs in de winkel. Daar kunnen we in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek samen bekijken welke trouwringen perfect bij jullie passen.

 

Trouwring zonder goud

Ben je op zoek naar een trouwring zonder goud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Onze specialiteit is het werken met bijzondere metalen als titanium en zwart zirkonium. Hiermee kunnen wij uitstekend trouwringen zonder goud maken. 

Een trouwring zonder goud voor de ene partner kan prima gecombineerd worden met een gouden trouwring voor de andere partner. Wij vinden het een uitdaging om voor jullie persoonlijk de juiste set te maken. Komen jullie een keer langs om hierover te praten?

Whatsapp met wouter 

Trouwringen kopen