Brede trouwringen


Je bent nu hier: Home - Trouwringen - Brede Trouwringen

De ene houdt meer van breed, de ander van smal. Of de ringen nu helemaal in goud gemaakt worden, in titanium, in zirkonium of in combinaties van deze materialen, wij kunnen er mee uit de voeten. Het aanpassen van de materialen en de breedte is voor ons geen probleem. We kijken samen met jou welke breedte goed past bij jouw vinger. Iedere vinger is anders, iedereen heeft een ander idee over zijn of haar ring.

Wat is breed? Dat is persoonlijk. Een brede ring is toch als snel 8 mm breed. Wil je 9 mm, 10 mm of zelfs 12 mm? Geen probleem. Met een pasring van aluminium kun je ook thuis uitproberen of de breedte goed bij je past en bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Dat is wel zo prettig om te weten.

De modellen die je in smalle uitvoering op onze website ziet, kunnen ook breed gemaakt worden. Kijk daarom rustig rond op de website en laat je inspireren.

20 gevonden, waarvan 20 getoond.
Art. Omschrijving prijs voorraad
aantal
Morse
Bijzondere brede trouwringen met morsecode. De morsecode voor de letter van hem in haar ring en de morsecode voor de letter van haar in zijn ring. Bovendie heeft de damesring een heldere diamant in baquette geslpen vorm.

Prijs per ring, indicatie.
Breed zwart morse heer € 525,00
Breed zwart morse baquette € 1.200,00
Djoeke & Zem
Damesring waarin op een speciale manier een diamant is gezet van 0.10 ct. Eén van de zijringen is van goud.
De herenring is van titanium, staal en geelgoud. Perfecte passing, perfecte afwerking. De naam is Zem. Mooie details aan de twee zijkanten van de ringen waar de materialen elkaar ontmoeten. We maken deze ringen in de kleurcombinatie zoals u dat wilt. Bel of mail ons voor advies en meer informatie.
De prijzen die we hier noemen zijn per stuk en een indicatie (ivm ringmaat, ringbreedte en goudkoers).

Meer info Zem en Djoeke met goud
Zem, Ti,Zi, Au (indicatie) € 1.250,00
Djoeke, Ti-Zi-Au 0.10 ct (indicatie) € 1.450,00
Anke
Driekleurig feestje!
De Anke ringen bestaan uit drie verschillende materialen. Titanium, zirkonium en geelgoud. Uiteraard kunnen we de kleurvolgorde of kleuren veranderen. Overleg uw wensen met osn.
Prijs is op aanvraag. Prijs is afhankelijk van goudkoers, ringmaat en breedte van de materialen.

BESTELLEN
R0059 Anke ring Zi-Ti Au 9 mm
R0059 Anke ring Zi-Ti-Au 6 mm
Lotte en Luuk
Nog breder? Kan!
Voor de liefhebber van brede trouwringen:  De Lotte is hier uitgevoerd in een stalen ring met een aparte zetting. De diamant is baquette geslepen (0.15ct). Een zirkonium ring is aan de zijkant in de stalen basis geschoven en houdt de baquette vast. Een prachtig detail. 12 mm breed. De morsecode (streep-streep-streep) is een optie en staat voor de beginletter van de naam van de partner.
Tevens: Luuk, staal met rechthoekig zicht op zwart zirkonium. De morsecode is ook hier een extra optie. Ook de Luuk is hier 12 mm breed.
Prijzen per stuk. Breedte kan naar wens aangepast worden.
 
R0179 Luuk, met vlakje, breed € 510,00
R0183 Lotte Baquette, breed € 1.100,00
Brontes
Een verhoogde glanzende band van titanium geeft deze ringen een extra dimensie. De band verloopt van breed naar smal en golft over de oppervlakte.
Prijs per stuk.
R0340 Brontes titanium € 425,00
Grey Stripe
Brede trouwringen Opvallend(of vriendschapsringen) van titanium. Mooie verhoudingen zorgen voor een evenwichtige look. De witte diamant in de damesring is briljant geslepen en weegt 0.08 ct. Prijs per stuk.
R0142 Grey Stripe 10 mm € 295,00
R0140 Grey Stripe Spanring 8 mm 0.08 ct € 600,00
Split-Level
Dynamiek om de vinger
Zwarte ringen van zirkonium en staal. Perfect model, als de ring draait om de vinger is het patroon telkens anders. Mooie details aan de zijkanten van de glimmende klinknagels. Het glanzende staal ligt bovenop iets hoger dan de zwarte ring. De ringen zijn 10 mm breed. Prijs per stuk.

Stoere tianium ringEen andere variatie: 
Titanium met edelstaal.
Split-Level zirkonium-staal € 585,00
Noir
Super breed, mega smal.
Prachtige zwarte ringen,  mét of zonder diamant. De damesring is 2 mm breed en is verrijkt met een diamant van 0.01 ct. De herenring is zonder diamant. Deze is 10 mm, maar kan in de gewenste breedte gemaakt worden.
Informeer naar de mogelijkheden!

Prijzen zijn per stuk.
R0242 Noir, 2 mm 0.01 ct € 260,00
R0240 Noir, 10 mm € 265,00
Twee lagen
Wij maken ringen met namen op verschillende manieren. Deze uitvoering is in twee materialen- twee lagen. We werken de gewenste namen eerst grafisch uit en pas dan gaan we de ringen maken.
Prijsindicatie vanaf per ring is 625 euro, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de gebruikte materialen.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk ontwerp voor jullie.
Diago
Breed of smal, wat wil jij?
Een zwart ring, met prachtige heldere diamant. Een sprankelijk contrast. De damesring op de foto is 10 mm. Dit kan aangepast worden aan uw wens. De prijs is een indicatie. De definitieve prijs is afhankelijk van de gewenste breedte en de diamant.
Ook de herenring kan breder, of juist smaller, maar net wat je wilt.
Diago black € 350,00
R0270 BL Diago black 10 zw/dia 0.10 € 850,00
Symbolen
Dit is een voorbeeld van hele bijzondere trouwringen met symbolen. Persoonlijk uitgevoerd na uitgebreid overleg met onze klanten. Neem contact met ons op als jullie interesse hebben in persoonlijk ontworpen trouwringen.
Prijs afhankelijk van materiaal en ontwerp
Songtekst
Hebben jullie als bijzondere verbintenis een stukje van een songtekst of gedichtregel? Laat die dan op een bijzondere manier op je trouwring zetten.

Overleg met ons welk gevoel je hebt, wij proberen er een vorm aan te geven. Een mooie uitdaging!
Prijs afhankelijk van materiaal en ontwerp
Breed en zwart
Deze brede, zwarte trouwringen hebben een bijzonder doorkijkje: binnenin de ring zit een glanzende titanium ring die door de lettertekens heen te zien is.

Ook weer een voorbeeld van een persoonlijke invulling van trouwringen.
Prijs afhankelijk van materiaal en ontwerp
Oneindig
Een oneindigteken is een prachtig symbool op een trouwring. Hier voorbeelden van hoe we dit teken kunnen uitvoeren. In zwart-wit of wit-zwart. 

Komen jullie langs om te overleggen welk teken jullie op de ringen willen hebben?
Prijs afhankelijk van materiaal en ontwerp
Grey oval
De Grey Oval ringen maken wij in onze eigen werkplaats. Op de foto zijn de ringen 9 mm breed, maar we kunnen de breedte aanpassen aan jouw persoonlijke wens. Jij bepaalt wat jij mooi vindt staan op jouw vinger. De breedte van de ring van jouw partner hoeft niet exact dezelfde breedte te hebben als de ring die jij kiest.Maar dat bepalen jullie juist weer samen.

Wil je een afspraak maken om te bekijken welke breedte mooi staat op jouw vinger? Mail ons dan: JA, ik wil weten welke breedte bij mij past!
 
Grey Oval 9 mm € 275,00
Simple Grey
Strakke titanium trouwringen kunnen wij maken in elke gewenste breedte. De ringen op deze foto zijn beide 9 mm breed. De vorm is recht en strak, maar wij zorgen wel voor een comfortabele pasvorm. Elke vinger is anders en daarom wij kijken met je mee welke binnenvorm het beste bij jouw vinger past.
Wil je de ring breder of smaller? Dat is geen probleem. Wij maken deze titanium trouwringen in ons eigen atelier.
Simple Grey 9 mm € 250,00
Simple Grey
Wil jij een smalle titanium trouwringen, maar wil jouw partner een brede? Dan gaan wij die voor jullie maken in ons eigen atelier. De smalle ring op de foto is 3 mm breed, maar je zou ook nog kunnen kiezen van 2 mm of 2.5 mm. De brede ring op de foto is 10 mm breed. Zou dat mooi staan aan jouw hand? Kom een langs in de winkel en probeer het uit. 
Mail ons voor een afspraak: JA ik wil wel weten welke breedte mooi staat op mijn vinger!
Simple Grey 10 mm € 260,00
Simple Grey 3 mm € 220,00
Noir
Strakke zwarte trouwringen kunnen wij maken in elke gewenste breedte. De ringen op deze foto zijn 10 en 11 mm breed. De vorm is recht en strak, maar wij zorgen wel voor een comfortabele pasvorm. Elke vinger is anders en daarom wij kijken met je mee welke binnenvorm het beste bij jouw vinger past.
De diamant in de damesring is 0.10 ct. Prachtig wit van kleur, wat goed uit komt in het antraciet zwarte zirkonium. Uiteraard kun je kiezen voor een kleinere of een grotere diamant.
Wil je de ring breder of smaller? Dat is geen probleem. Wij maken deze zwarte trouwringen in ons eigen atelier.
Noir 11 mm 0.10 ct € 635,00
Noir 10 mm € 265,00
Black Oval
De klassieke trouwring, maar uitgevoerd in een verrassend materiaal, namelijk antraciet grijs zirkonium. De vorm is super comfortabel om te dragen.
De ringen kunnen in verschillende breedtes worden gemaakt. Op deze afbeelding 9 mm. 
Prijs per stuk.
R0300 Black Oval, 9mm € 305,00
Hamerslag XL
De breedte van een hamerslagring kan zelfs 14 mm zijn, als je dat wilt. Om de hamerslag goed uit te laten komen, adviseren we een minimale breedte van 4 mm. Tussen 4 en 14 mm valt heel wat te kiezen!
hamerslag zwart 14 mm € 450,00
Hamerslag zwart 4 mm € 325,00
20 gevonden, waarvan 20 getoond.(Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.)