Wouter Dijkman
Sinds januari 2023 is techneut en goudsmid Wouter Dijkman fulltime betrokken bij Metal Art. Hij is de zoon van Joeri Dijkman en Mireille Ponsioen.
Zijn expertise ligt op vele vlakken. Een tovenaar met techniek, super bedreven in het maken van presentatie tekeningen en een goudsmid in de dop. De combinatie van al deze eigenschappen is een fantastische toevoeging aan het team.

Eigen Steen


Ontdek Wouter's passie voor unieke goudsmeedkunst! Deze ring, ontworpen door Joeri Dijkman en verfijnd door Wouter Dijkman, draagt een speciale betekenis. In het hart van het ontwerp schittert de eigen Topaas van de klant. Bij Wouter is het mogelijk om samen jouw droomring te creëren met je eigen edelsteen, waarbij elk detail perfect aansluit op jouw unieke stijl en past bij de steen. Laten we samen jouw verhaal vormgeven in een prachtig sieraad. 

Hanger van titanium en witgoudBij bestaande ringmodellen kan Wouter prachtige hangers, armbanden of oorbellen maken. Zo kun je langzaam uitbreiden om je set sieraden compleet te maken.
 

Lela ringen
Een prachtige serie, die goudsmid Wouter Dijkman heeft ontwikkeld, is de Lela serie.
Vele variaties heeft hij ondertussen gemaakt.
In titanium, zirkonium, staal, maar ook zilver en witgoud.

Moderne Zegelring

Samen maken we jouw verhaal tastbaar. 
 
Welkom bij mijn atelier! Ik ben Wouter Dijkman, jouw toegewijde goudsmid. Met passie ontwerp ik unieke zegelringen, samen met jou. Van schets tot realiteit, we werken zij aan zij om jouw visie te verwezenlijken. In mijn eigen werkplaats is alles mogelijk. Laten we samen jouw unieke stempel drukken op de wereld!
 

Solitair 12
De combinatie van titanium en witgoud komt prachtig tot zijn recht in deze solitair ring van 12 mm. De diamant is 0.50 ct van prachtige kwaliteit.

Oud goud
Ook het omsmelten en verwerken van oud goud is iets wat je aan Wouter kan overlaten. 
Deze ring draagt hij zelf en heeft hij gemaakt met goud van zijn opa. De gele diamant heeft opa zelf geslepen en is daarom extra bijzonder.
 

Op speciaal verzoek
Wouter neemt graag de tijd om, samen met zijn klant, een ontwerp uit te werken. Deatils die van belang zijn neemt hij hier nauwkeurig in mee. Het wordt zo een bijzondere combinatie van imput van de klant met het vakmanschap van Wouter.

Bedrijfslogo
Het uitwerken van een bedrijfslogo is prima aan Wouter besteed. Strak en zorgvuldig.

Sleutelhanger


Curaçao sleutelhangerGoede herinneringen mogen een duurzame plek krijgen. Dat kan door er een sieraad van te laten maken, maar ook een sleutelhanger. Bruikbaar en bijzonder.
 

Groene heliotroop en Meteoriet

Welkom op de pagina van Wouter Dijkman, waar unieke trouwringen tot leven komen. Onlangs heeft Wouter een moderne herenring ontworpen met Groene heliotroop en meteoriet, waarbij de Groene heliotroop oorspronkelijk afkomstig is uit een zegelring en aangepast naar de voorkeuren van de klant. De bijpassende damesring is klassiek en elegant, precies zoals zij wenste. Bij ons is alles mogelijk. Maak een afspraak om samen de set van jullie dromen te creëren.

Armbanden met speciale kralen
 


Namen, geboortedata, diamant in favoriete kleuren, dat kan allemaal in deze speelse armbanden. De presentatietekeningen en uitvoering zijn gemaakt door Wouter. Wat zou jij op een speciale kraal willen hebben?
 

Zelf Samenstellen

Ontwerp jouw droomring samen met goudsmid Wouter Dijkman. Samen brainstormen we over een gloednieuwe set of passen we een van onze bestaande modellen aan met diverse materialen en kleurcombinaties. Neem voor meer informatie contact met ons op via WhatsApp.

Persoonlijke armband


Hoe vet is het als jij je eigen logo én je eigen naam op je armband hebt staan.
Persoonlijker kan het bijna niet worden. Wouter zorgt dat het idee visueel wordt en perfect wordt uitgevoerd.

Meesterstuk (september 2023)

Ring met synthetische aquamarijn

Deze prachtige ring is ontworpen, getekend en gemaakt door Wouter Dijkman, onze jongste goudsmid in het bedrijf. Met zijn 25 lentes mag hij zich toch echt wel meester-goudsmid noemen, als dit uit je vingers komt.
De ring is gemaakt van titanium en witgoud. De edelsteen komt uit een erfenis. Het is een synthetische aquamarijn, waarschijnlijk uit de periode rond 1960 à 1970. Door het dragen van de originele ring was de edelsteen op de bovenzijde beschadigd. De facetten zijn vakkundig hersteld. Zo komt de oude edelsteen in volle glorie uit in dit prachtige sieraad.
Wij zijn trots op Wouter!