design gouden ring met diamant

Logo Metal Art De bijzondere goudsmid

  

De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op de andere dagen werken wij in alle rust aan onze mooie sieraden.
Wil je langskomen buiten onze openingstijden, dat kan, maar neem dan contact met ons op.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Ben jij opzoek naar een bijzonder sieraad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: wij maken sieraden die anders en speciaal zijn. Onze sieraden en trouwringen hebben bijzondere en moderne ontwerpen. Hiervoor gebruiken wij materialen zoals geelgoud, witgoud en roodgoud, maar ook titanium, zwart zirkonium en staal. Wij hebben een zeer uitgebreide eigen collectie die wij in onze atelier maken. In dit atelier combineren we de ambachtelijk technieken met moderne apparatuur, zoals CNC machines en digitale tekentechnieken. Hierdoor is ons werk ook écht anders.
Jullie ideeën en wensen zijn welkom. Alles is bespreekbaar. Het droomsieraad dat je zoekt is voor ons een uitdaging om te maken. Laat je inspireren door onze website en de sieraden in onze winkel. 

Volg je hart, dat doen wij ook.

Bijna al onze sieraden zijn ontworpen en gemaakt door Joeri Dijkman, onze specialist in het atelier

Hij is dé goudsmid die zich heeft gespecialiseerd in het werken met titanium, edelstaal, zwart zirkonium en GOUD. Zijn kennis van het edelsmeden combineert hij met moderne technieken zoals draaien en frezen. Het werk van Joeri is telkens weer anders, persoonlijk en verrassend. Hij gaat graag in gesprek met zijn klant om te horen wat de wensen en ideeën zijn. Waar gaat de zoektocht heen? Waar kan hij samen met de klant op uit komen?
Laat je inspireren als je bladert door de site, er is zoveel mogelijk.......

Zijn specialiteit: exclusieve titanium trouwringen en zwarte trouwringen!

Sieraad van de Maand


 
Trouwringen hebben vooral met de LIEFDE te maken. De bevestiging, de bezegeling van de connectie. 
Wij maken vaak hele persoonlijke trouwringen. In deze ringen is de tekst verwerkt: LOVE IS THE DRUG
Naast tekst - namen - vingerafdrukken maken we ook ringen met persoonlijk symbolen, bijzondere data of een verwijzing naar een speciale plek op de wereld.

Uiteraard hebben we een uitgebreid gesprek met het betreffende bruidspaar, voordat we hun wensen duidelijk kunnen vormgeven in hun liefdesringen! 

NIEUW op deze website

Wil jij zelf je ring of trouwring ontwerpen? In titanium, zirkonium, staal of goud? Dat kan nu met onze nieuwe configurator. DO IT YOURSELF!

Je ziet direct de vorm en de kleur van de ring veranderen als je hem aan het ontwerpen bent. Er is keuze uit een groot aantal ringvormen. Daarnaast kun je eenvoudig een materiaal kiezen. Op de site is ook uitleg te vinden over de verschillende materialen. Zelfs de prijs van de ring is direct te zien. Afrekenen via Ideal en snelle levering. Alles gemaakt in eigen atelier in Nederland.
 

Ben je niet zeker van je eigen ringmaat? Kies dan voor een aluminium pasring in de maat die jij denkt te hebben. Pas als die goed zit bestel je een ring van een duurder materiaal. Zeker een aanrader bij het bestellen van een ring in staal, titanium of zwart zirkonium.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bespreek alle mogelijkheden persoonlijk met ons. We nemen graag de tijd om uw droomsieraad te bespreken.
Kom langs of bel ons: 072 - 520 21 12
WhatsApp kan ook met 06 - 51 69 00 75
Klik hier voor informatie over onze winkel
Na het invullen van dit formulier ontvangt u een bevestiging.
Naam   
E-mail   
Onderwerp   
Bericht   

Laat je inspireren

Dagelijks maken wij vriendschapsringen en trouwringen. Daar zijn wij specialisten in geworden. Het dragen van dergelijke sieraden moet goed voelen en goed bij u passen. Door onze ruime ervaring slagen wij er gelukkig iedere keer in om stellen met hun bezegeling van liefde tevreden te krijgen. Bij onze rubriek TROUWEN vindt u een goede indruk van onze relatieringen. Ook weer met bijzondere materialen en moderne ontwerpen. 
Omdat wij veel zelf maken of voor u kunnen maken, komen onze klanten uit het hele land voor speciale ringen of andere exclusieve sieraden, veelal voor een bijzonder persoon of moment in het leven. Rouw, slagen, geboorte; wij zijn met alle bekend en kunnen u helpen! Bekijk onze SIERADEN via de menubalk aan de linker kant van deze pagina. De horloges die wij in onze collectie hebben zijn met zorg geselecteerd op hun speciale ontwerpen, design en trent. 
Stuk voor stuk hebben wij verassende HORLOGES van bijzondere merken als Issey Miyake, Lip, Rosendahl en Pierre Junod / Vignelli. Wanneer wij van een bepaald merk net niet het model hebben waar u uw zinnen op heeft gezet, dan kunt u dit via ons bestellen. Hoewel ons hart bij ontwerpen en vervaardigen ligt, willen wij u graag ten dienst zijn met het repareren van uw sieraden of het vermaken hiervan. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en daarna maken wij een nieuw sieraad wat u met trots zult dragen. 

 

Workshops en cursus edelmeden

Goudsmid Mireille Ponsioen is netwerk-docent bij Artiance in Alkmaar. Bij haar kun je een workshop volgen van een paar uur, of juist diep op het vak edelsmeden ingaan met een cursus edelmeden van 28 lessen. 

De workshops zijn voor kleine groepjes, van 3 of 4 personen. In 4 uur tijd maken jullie een mooie zilveren ring, die je aan het eind van de workshop mee naar huis kunt nemen. Een prachtig aandenken. Als je interesse hebt in deze workshop kun je contact op nemen met Mireille via haar MAIL of via haar What's App: 06 51 69 00 75

Wil je meer weten over de uitgebreide cursus, kijk dan op de site van ARTIANCE en op het BLOG van edelsmeden bij Artiance. De cursus edelsmeden is geschikt voor beginners en gevorderden!