Erfstukken

4 april 2014 - Je kan een sieraad erven waar je eigenlijk geen schoonheid in ziet. Toch heeft zo'n sieraad een emotionele waarde. Of misschien een hele grote waarde in geld, omdat er bijvoorbeeld een prachtige diamant in zit. Een mooie diamant in een klassieke of saaie zetting...... JA, daar zoek ik graag een oplossing voor. 
Bijzondere ring met saffier en staalVoor zo'n mooie diamant heb ik bijvoorbeeld deze charmante en sierlijke ring ontworden. De diamant wordt vastgehouden door twee armen, als een warme plek waar je zelf ook zou willen zijn, in de armen van je moeder, van wie je deze ring gekregen hebt.

Een ouderwetse ring met een oranje edelsteen. In een puntige vorm, marquise, zoals dat heet. Die heb ik opnieuw laten slijpen in een briljantvorm. De ring erom heen van titanium, zwart zirkonium en edelstaal. Oh, ik heb nog zo veel meer ideeën. Heb jij een sieraad geërft of gekregen en is het je smaak niet? Kom er mee langs en samen bedenken we iets dat je wel met heel veel plezier gaat dragen! moderne rosetring


Deze roset kwam van oma's ring. Op deze manier paste het helemaal bij de smaak van mijn klant.